Welkom bij Margriet.
Bij Margriet is een kleinschalige, professionele en zeer liefdevolle kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4. Bij Margriet is was gehuisvest in een prachtig, stijlvol maar bovenal gezellige verbouwde stolpboerderij in Starnmeer. Vanaf september 2011 vind de opvang  plaats in een, geheel in stijl, nieuw gebouwde ruimte in de tuin van de boerderij. Bij Margriet bestaat uit één groep met plek voor 6 kinderen waarvan 2 baby´s . Bij Margriet is 5 dagen per week geopend. Drie dagen verzorgd Margriet Beukeboom zelf de opvang en twee dagen wordt dit gedaan door Frieda Cupido, een eveneens zeer ervaren groepsleidster.

Wie is Margriet…

Margriet Beukeboom (1970) heeft na haar pabo diploma enkele jaren voor de klas gestaan. Maar na de geboorte van haar eerste dochter is ze veranderd van baan en in de kinderopvang terecht gekomen. Zo’n 8 jaar gewerkt bij een kinderdagverblijf in Edam, waar ze hoofd- verantwoordelijk was voor een soortgelijke groep (een verticale groep van 7 met één leidster zoals dat in vaktermen heet). Naast dat Margriet moeder is van vier prachtige kinderen (1998, 2000, 2002, 2004) is ze ook altijd haar werk blijven doen omdat ze kinderopvang niet als een baantje ziet maar als een vak. En nu met haar eigen onderneming aan huis heeft ze de perfecte combinatie gevonden; een professionele opvang in een huiselijke omgeving.

Professionele opvang
Opvang is niet alleen maar oppassen dat er niks met de kinderen gebeurt, het is er ook voor zorgen dat er zeer zeker wél wat met ze gebeurt. Dat ze zich gehoord en gezien voelen. Dat ze zich prettig voelen in een veilige herkenbare structuur, dat ze leren te functioneren in een groep met andere kinderen zonder dat ze allemaal hetzelfde hoeven te zijn. Dat ze zonder druk gestimuleerd worden (dat klinkt wat hoogdravend en vertaald naar een kinderdag kun je dat zien als je vies durven maken in de modder, madeliefjes proberen te plukken met kleine pofhandjes, zelf een boterham smeren e.d.). Steeds het gezonde evenwicht zien te vinden tussen structuur en het moment van de dag en de behoeften van elk kind op zich.

Huiselijke omgeving
Margriet ontvangt de kinderen in een prachtig landelijke opvangruimte, van alle moderne gemakken voorzien en voldoend aan alle door de overheid gestelde eisen aan kinderopvang. Alle vertrekken waar de kinderen komen zijn helemaal kindveilig . Er is een aparte slaapruimte met kinderbedjes, een grote veilig afgesloten tuin. De tuin grenst aan een uitgestrekt weiland waar de paarden grazen.

Flexibele opvang
Als werkende moeder begrijpt Margriet als geen ander dat er soms, zeker als je part time werkt, meer werk in één dag moet. De opvang vind in principe tussen 8:00 en 18:00 uur plaats, maar omdat de opvang naast het woonhuis plaatsvind zijn wij altijd flexibel als het een keer wat vroeger of wat later wordt.

Meer informatie
Als u meer informatie wilt kunt u per mail het informatiepakket aanvragen. U kunt ook een keer langskomen. Als u Margriet belt 075-6411241 of 06-50413796 kunt u een afspraak maken om een keer langs te komen. Op afspraak bent u ook welkom om Bij Margriet in actie te zien begrijp dan alleen dat Margriet minder tijd heeft om vragen te beantwoorden omdat dan de kinderen voor gaan.

Graag tot ziens,
Margriet Beukeboom